back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρωσία μετέδιδε τα ρεπορτάζ του από τη Μόσχα

Διαβάστε επίσης

Εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρωσία Αχιλλέας Πατσούκας μετέδιδε τα ρεπορτάζ του από τη Μόσχα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Γκαρά, τονίζοντας ότι από πλευράς δημόσιας τηλεόρασης δεν υπήρξε οποιαδήποτε πρόθεση παραπλάνησης του κοινού.

Σε συνέχεια των διευκρινίσεων που έδωσε και η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, ο κ Οικονόμου υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος έκανε χρήση της αναρρωτικής του άδειας από τον περασμένο Ιανουάριο και πως αυτό δεν το απέκρυψε ποτέ η ΕΡΤ.

Σημείωσε ακόμη ότι η ΕΡΤ ανταποκρινόμενη στο ρόλο της ήταν από τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης που ήταν παρούσα στην εμπόλεμη περιοχή και πριν από τη ρωσική εισβολή και πως σήμερα 8 δημοσιογράφοι έχουν σταλεί στις εμπόλεμες περιοχές με τα απαραίτητα συνεργεία.

Για εξαπάτηση εκ μέρους της ΕΡΤ έκανε λόγο η Α.Γκαρά, σημειώνοντας ότι ακόμη και αν στον τηλεοπτικό αέρα έγινε λαθός με το να υποστηρίζεται ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν στη Μόσχα, ο ίδιος έπρεπε να το διορθώσει. Ζήτησε δε την ανάληψη πολιτικών ευθυνών και την παραίτηση της διοίκησης που συγκάλυπτε το πρόβλημα.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα