back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Πρόστιμο 36.5000 ευρώ και κίνδυνος για το ΣΕΦ ενόψει playoffs

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 36.500 ευρώ από την EuroLeague για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ξαφνικά ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν από την EuroLeague με πρόστιμο 36.500 ευρώ. Αιτία η συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 30η αγωνιστική της EuroLeague (νίκη με 101-73), για χρήση κροτίδας και λέιζερ, καθώς και για κάποια συνθήματα που ακούστηκαν. Το πρόβλημα ωστόσο ίσως γίνει ακόμα μεγαλύτερο στο άμεσο μέλλον.

Με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν ήδη ένα παράπτωμα, ενδεχόμενη νέα παραβατική συμπεριφορά είναι πιθανό να οδηγήσει την EuroLeague Basketball στην απόφαση να υποχρεώσει τους “ερυθρόλευκους” να αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών στα playoffs.

Βάση προγράμματος οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα, καθώς υποδέχονται την Μπαρτσελόνα την 1η Απριλίου για την 33η αγωνιστική. Όπως γίνεται σαφές, η συμπεριφορά όλων εκείνο το βράδυ και μάλιστα στο 100% της πληρότητας για πρώτη φορά, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στα γήπεδα, πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη, προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες η ομάδα πριν την έναρξη των playoffs και κυρίως αν έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα