back to top
18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βολές Κεραμέως στον ΣΥΡΙΖΑ για τις τροπολογίες που κατέθεσε στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις τροπολογίες που κατέθεσαν βουλευτές του,στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που συζητείται στη Βουλή, άσκησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παραμένει προσηλωμένο στη λογική της ήσσονος προσπάθειας και της εξίσωσης προς τα κάτω».

Εισηγούμενη δική της τροπολογία που μεταξύ άλλων ,προβλέπει αλλαγές στον τρόπο ανάδειξης των οργάνων διοίκησης στα Πανεπιστήμια,η κ. Κεραμέως κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για επιστροφή στο λαϊκισμό.

Με την πρώτη τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά την κατάργηση της ελάχιστης βάσης για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια,κάτι που όπως είπε η υπουργός,μας γυρίζει στο καθεστώς των εισακτέων της λευκής κόλλας.Με τη δεύτερη τροπολογία, συνέχισε η υπουργός,προτείνεται η χρηματοδότηση των ΑΕΙ να μη γίνεται με βάση ποιοτικά κριτήρια και αξιολόγηση, με την τρίτη να μειωθεί η εξεταστέα ύλη στις πανελλαδικές στο μισό και με την τέταρτη τροπολογία,να καταργηθεί η Τράπεζα Θεμάτων. « Ο λαϊκισμός σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο», σχολίασε η κ.Κεραμέως.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα