back to top
30.4 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

30.4 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Λέων για Ίριδα: Οι πραγματογνώμονες συμφωνούν στον ασφυκτικό θάνατο

Διαβάστε επίσης

Στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας αναφέρθηκε -μιλώντας στον ΣΚΑΙ- ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος χαρακτήρισε καθοριστικό περιστατικό το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

«Ήδη οι δύο πραγματογνώμονες συμφωνούν πλέον στον ασφυκτικό θάνατο για την Ίριδα. Η υπόθεση της Ίριδας θα ξεκαθαρίσει πάρα πολλά θέματα, και ανακριτικά. Η κ. Πισπιρίγκου λέει ότι έψαχνε άλλες ουσίες που χορηγηθούν στο παιδί, ο συνήγορός της δήλωσε ότι πριν 6 – 7 μήνες χορηγήθηκε κεταμίνη στο παιδί, άρα νομίζω είναι αστοχία που δεν έψαξε την κεταμίνη, αλλιώς πρέπει να συνεννοούνται μεταξύ τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε ο κ. Λέων εξήγησε, η Ίριδα είναι καθοριστικό περιστατικό της υπόθεσης, «πρώτον γιατί φαίνεται θα υπάρχει ομοφωνία όλων των ιατροδικαστών, που είναι πολύ σημαντικό για την υπόθεση, καθώς δεν θα υπάρχει αντεπιχείρημα, με την έννοια ότι δε θα έχουν παρεμβληθεί άλλες ιατρικές ενέργειες γιατί μιλάμε για βρέφος που κατέληξε μόνο του» . «Οι άνθρωποι που ήταν στο χώρο (όταν κατέληξε) έχουν δηλώσει και οι δύο ποιοι είναι» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα