back to top
30.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

30.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε την μάσκα

Διαβάστε επίσης

Η γυναίκα που εδώ και καιρό συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία με τον αδιαπραγμάτευτο αγώνα της για την αλήθεια και τη θέληση της για ζωή έβγαλε τη μάσκα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε το πρόσωπο της χωρίς την προστατευτική μάσκα και χωρίς να φοβηθεί τον οίκτο που εγκυμονεί η προβολή του πραγματικού της εαυτού όπως τον καταδίκασε μια βίαιη και απρόκλητη επίθεση .

Η αρχή έγινε την Τετάρτη όταν η ίδια η Ιωάννα ανάρτησε στο instagram  για πρώτη φορά  φωτογραφία του προσώπου της χωρίς την μάσκα, με την ευκαιρία  της χθεσινής της παρουσίας στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές», στον Alpha.

Χθες, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανάρτησε μια δεύτερη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αυτή τη φορά από την “άλλη πλευρά του Φεγγαριού” , το αλώβητο μισό του προσώπου της νεαρής ηρωίδας .

Όπως η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφει στην ανάρτηση της, εμπρός στην έκθεση της στην κοινή θέα χωρίς την μάσκα που την προστατεύει, και στην εκ βαθέων εκμυστήρευση της, πολλά και διαφορετικά συναισθήματα την κατακλύζουν. Αγχος, φόβος και μεγάλη συγκίνηση για την αγάπη των πολλών που νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Αλλά γιατί την Ιωάννα αναρωτιέται και ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην δική του ανάρτηση στο Instagram. «”Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα