back to top
19.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

19.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για το 3-1 κόντρα στη Μονακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μονακό στο Game 4 για τα playoffs της EuroLeague, με τους ερυθρόλευκους να έχουν την πρώτη ευκαιρία να κλείσουν τη σειρά και να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου.

Την ευκαιρία να κλείσει τη σειρά με τη Μονακό παίρνοντας δεύτερη νίκη μέσα στο Μόντε Κάρλο θα έχει ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει τους Μονεγάσκους στις 22:00, Novasports Prime στο Game 4 για τα playoffs της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα έχοντας κάνει το μπρέικ στο προηγούμενο ματς, ανέκτησαν το προβάδισμα στη σειρά και θα προσπαθήσουν να πάρουν την τελευταία και να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Αναντολού Εφές που απέκλεισε την Αρμάνι Μιλάνο με 3-1.

Η Μονακό από την άλλη παίζει με την πλάτη στον τοίχο καθώς γνωρίζει πως σε περίπτωση ήττας, το παρθενικό της ταξίδι στη διοργάνωση και στα playoffs ολοκληρώνεται. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, με αυτό του Ολυμπιακού να ακούει στο όνομα Χασάν Μάρτιν και αντίστοιχα αυτό της Μονακό να είναι ο Άλφα Ντιάλο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα