back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόντρα Πολάκη – Γιαννακοπούλου στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου, σημειώθηκε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Πολάκης, παίρνοντας το λόγο για να τοποθετηθεί επί μιας σύμβασης του υπουργείου Δικαιοσύνης με το αντίστοιχο του Κατάρ για αμοιβαία συνδρομή,επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και στην κ.Γιαννακοπούλου, γιατί πριν τις γιορτές του Πάσχα είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας,με αφορμή μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει εις βάρος του η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Φωτεινή Αραπατζή.
«Πώς νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και η κ.Γιαννακοπούλου,με την ψήφο σας υπέρ της άρσης της ασυλίας μου ,όταν αποδείχτηκε ότι το 2019 η κ.Αραπατζή είχε καταδικαστεί από εργαζόμενο που δεν είχε πληρώσει», είπε ο κ.Πολάκης.Και πρόσθεσε: «Ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, εγώ ποτέ».

Για ψευτομαγκιές κατηγόρησε τον κ. Πολάκη, η κ.Γιαννακοπούλου η οποία εκτός μικροφώνου, ακούστηκε να του λέει: «Άμα έχεις τα κότσια,έλα εδώ για να απαντήσεις».
Αργότερα που πήρε το λόγο,ενώ ο κ.Πολάκης είχε αποχωρήσει γιατί – όπως είπε- έπρεπε να παραστεί ως μάρτυρας σε μια δίκη, η κ.Γιαννακοπούλου,ανέφερε ότι δεν πρόκειται όσο και αν την προκαλεί,να πέσει στο επίπεδό του.Αφού χαρακτήρισε συκοφαντικά ψεύδη όσα υποστήριξε εναντίον της στα social media, παρατήρησε ότι ο κ. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. «Μακριά από Πολακισμούς, συκοφαντίες και ύβρεις», τόνισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα