back to top
33.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

33.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

Θ. Σκυλακάκης – 14ο Συνέδριο ΝΔ: Κρατική βοήθεια χωρίς κινδύνους για την αξιοπιστία της χώρας

Διαβάστε επίσης

«Η κυβέρνησή μας αν κάτι έχει αποδείξει αυτά τα τρία πολύ δύσκολα χρόνια είναι πως όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή έχει τα χρήματα να βοηθήσει, όπως συνέβη με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το ηλεκτρικό ρεύμα», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ.

Όπως είπε, η κυβέρνηση το πέτυχε αυτό «χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της χώρας» και αφού επισήμανε μεταξύ άλλων ότι λόγω πανδημίας το δημοσιονομικό κόστος ήταν πάνω από 40 δις, ενώ η υπόθεση της ενεργειακής κρίσης θα μας κοστίσει από δω και πέρα πάνω από 3 δις ευρώ, υπογράμμισε ότι «πετύχαμε να έχουμε χρήματα γιατί εφαρμόσαμε μία σωστή οικονομική πολιτική».

Αναφερόμενος εξάλλου στην υλοποίηση του σχεδίου ανάκαμψης τόνισε ότι «πηγαίνει καλά», σημειώνοντας ότι φέραμε 7 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με τον κ. Σκυλακάκη, η ΝΔ θα συγκριθεί στις επόμενες εκλογές «με ένα κόμμα απολύτως ακατάλληλο να κυβερνήσει την χώρα, που χρησιμοποιεί ως πολιτικά όπλα τις κραυγές, την εχθροπάθεια, τον διχασμό» και δήλωσε βέβαιος ότι «ο ελληνικός λαός δεν θα διαλέξει την οπισθοδρόμηση»

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα