back to top
17.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Οι τιμές των καυσίμων κρατούν τους Αθηναίους εντός των τειχών

Διαβάστε επίσης

Τις παραλίες της Αττικής και τα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού φαίνεται ότι επιλέγουν οι περισσότεροι Αθηναίοι, για αυτό το Σαββατοκύριακο που η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84.

Η υψηλή τιμή των καυσίμων αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για μακρινές αποστάσεις απόδρασης από την Αθήνα.

Όλο και πιο οικονομικά σκέφτεται πλέον ο περισσότερος κόσμος με αφορμή τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις του μήνα (λογαριασμοί, δάνεια, διάφορες εκκρεμότητες).
Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι οι κοντινές παραλίες της Αττικής αποτελούν μια σχετική οικονομική λύση, τονίζοντας ωστόσο ότι «ακόμη και αυτή η επιλογή μπορεί να ξεπεράσει τα 50 ευρώ συνυπολογίζοντας για μια οικογένεια έξοδα όπως το να πάρεις έναν καφέ ή να φας έστω κάτι πρόχειρο (όπως για παράδειγμα ένα σάντουιτς).

Επίσης, ορισμένοι μας δήλωσαν ότι έχουν επιλέξει για αυτό το Σαββατοκύριακο να περάσουν σε νησιά του Αργοσαρωνικού, χωρίς φυσικά να υπολογίζουν το όχημα λόγω του υψηλού κόστους του εισιτηρίου και της υψηλής τιμής των καυσίμων για τις μετακινήσεις τους.

Τέλος, οι περισσότεροι σημειώνουν γενικότερα ότι θα αποφύγουν να πάρουν το όχημα τους για οποιαδήποτε μετακίνηση σε μακρινό προορισμό, λόγω του υψηλού κόστους της βενζίνης.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα