back to top
20.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Ύποπτο κρούσμα, για πιθανή μόλυνση από την ευλογιά των πιθήκων, εξετάζεται στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, πρόκειται για έναν Άγγλο τουρίστα ο οποίος μαζί με τη συνοδό του, ασυμπτωτική, μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο προκειμένου να νοσηλευτούν σε δωμάτια αρνητικής πίεσης. Ο ΕΟΔΥ έλαβε δείγματα για επιβεβαιωτική εξέταση τα οποία στάλθηκαν στο εργαστήριο αναφοράς και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα αύριο.

Αποκλείει η Ουκρανία το ενδεχόμενο να συμφωνήσει μια εκεχειρία με τη Ρωσία και τονίζει ότι το Κίεβο δεν θα δεχθεί καμία συμφωνία με τη Μόσχα που θα περιλαμβάνει την παραχώρηση εδαφών. Ο σύμβουλος του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαΐλο Ποντολιάκ, παραδεχόμενος ότι η στάση του Κιέβου γίνεται πιο αδιάλλακτη, δήλωσε ότι οι παραχωρήσεις θα γύριζαν μπούμερανγκ στην Ουκρανία, καθώς η Ρωσία θα την έπληττε σκληρότερα έπειτα από οποιαδήποτε διακοπή στις εχθροπραξίες.

Με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώνονται σήμερα οι τριήμερες εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Για τις 11 και μισή το πρωί είναι προγραμματισμένη η δευτερολογία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αττική, λόγω της μαραθώνιας πορείας ειρήνης. Θα υπάρξει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έως τις 6 και μισή το απόγευμα σε λεωφόρους και οδούς των δήμων Μαραθώνα – Ν. Μάκρης, Ραφήνας – Πικερμίου, Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού – Φιλοθέης.

Κυπελλούχος Ελλάδος στέφθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι κατέκτησαν μετά από οχτώ χρόνια, το 19ο κύπελλο στην ιστορία τους. Τη νίκη χάρισε ο Αϊτόρ με πέναλτι. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ οπαδών πριν την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια, με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα