back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Άγκυρα κατηγορεί τον Νίκο Δένδια για «επεκτατικές βλέψεις»

Διαβάστε επίσης

Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε χτες στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι «δεν απευθύνομαι στον Μητσοτάκη, δεν έχω επαφές μαζί του» στην ίδια γραμμή απαντά και το τουρκικό υπουργείο Άμυνας μέσω τουίτερ στην ανάρτηση του Νίκου Δένδια για την Αγία Σοφία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «ας ξεκαθαρίσουν ποιος έχει επεκτατικές βλέψεις και ποιος είναι εμπόδιο στην ειρήνη».

Ειδικότερα ο τουρκικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει:

«Είναι πολύ σοβαρό για να εξηγηθεί ακόμη και ως υποκρισία, ο γεγονός ότι όσοι δήθεν λυπήθηκαν για την Αγία Σοφία δεν αντιτάχθηκαν στην κατεδάφιση των τζαμιών στην Ελλάδα, καθένα από τα οποία αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά, του 1500 και στην κατασκευή κινηματογράφων, εκθεσιακών αιθουσών, καταλυμάτων και αποθηκών στη θέση τους.

Η ελληνική διοίκηση, που δεν δίνει ούτε χώρο ταφής στους μουσουλμάνους όταν πεθάνουν, προσπαθεί να εξαπατήσει τους δικούς της ανθρώπους με χονδροειδείς ψευδαισθήσεις και να καλύψει τις αδιέξοδες πραγματικότητες της. Ο ήλιος δεν σκεπάζεται με λάσπη.

Τιμούμε τη μνήμη του Σουλτάνου Μωάμεθ το Προθητή και του ηρωικού στρατού του, που κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη πριν από 569 χρόνια, με έλεος, ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα