back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αύριο η απόφαση της δικαστικής μάχης ΔΕΗ – καταναλωτών για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Διαβάστε επίσης

Αύριο στις 12.30 το μεσημέρι θα δημοσιεύσει το Πρωτοδικείο την απόφαση του σχετικά με την προσωρινή διαταγή που έχουν ζητήσει με αίτημα τους καταναλωτικές ενώσεις και επαγγελματικές ομάδες ώστε να μην κόβεται το ρεύμα για όσους δεν πληρώσουν την ρήτρα αναπροσαρμογής.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα ισχύει μέχρι τις 6 Ιουλίου ημερομηνία αναβολής της συζήτησης της πρώτης συλλογικής αγωγής καταναλωτών που αφορά την ρήτρας αναπροσαρμογής στο ρεύμα.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο Πρόεδρος εργαζομένων ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο οποίος υποστήριξε ότι οι συνάδελφοι του προπηλακίζονται όταν πηγαίνουν να κόψουν το ρεύμα. «Εντολές εκτελούν. Ανεξάρτητου τιμολογίου, ανεξάρτητου πελάτη, εάν ο καταναλωτής δεν πληρώσει το σύνολο του τιμολογίου, του κόβεται το ρεύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Λαμβάνουμε καθημερινά εντολές για διακοπή ρεύματος. 500 μόνο στην Αττική και 1.500 σε όλη τη χώρα.

Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται, οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Μπορούν να αρνηθούν ότι δεν έχουν δώσει εντολή?

Είναι αστείο να μιλάμε για καταστροφή της εταιρείας μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, που έχει πάνω από 5,5 εκ. πελάτες».

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα