back to top
31.3 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

31.3 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

Λεμπρόν Τζέιμς: «Θέλω να αγοράσω τη νέα ομάδα του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας»

Διαβάστε επίσης

Την αποκάλυψη πως έχει στα πλάνα του να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας στο ΝΒΑ και μάλιστα αυτή που φημολογείται πως θα έχει έδρα στο Λας Βέγκας έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς στο talk show του με τίτλο «The Shop», που θα προβληθεί για πρώτη φορά απόψε.

«Θέλω μια ομάδα στο Βέγκας», τόνισε ο 37χρονος σούπερ σταρ, που ήδη είναι μικρομέτοχος στην ποδοσφαιρική Λίβερπουλ και τους Boston Red Sox του μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με το Forbes, πρόσφατα η περιουσία του «βασιλιά» ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, πράγμα που σημαίνει πως αν θέλει να αγοράσει ομάδα στο ΝΒΑ θα πρέπει να βρει συμπαραστάτες, αφού η πιο πρόσφατη πώληση franchise, αυτή των Τίμπεργουλβς το 2021, έπιασε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται πως ο Λεμπρόν Τζέιμς, που ετοιμάζεται για την 20η σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, θα πρέπει να έχει αποσυρθεί για να μπορεί να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας στο ΝΒΑ.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, είπε πρόσφατα πως δεν υπάρχει στα άμεσα πλάνα του ΝΒΑ η αύξηση των ομάδων, ωστόσο φημολογείται πως τα επόμενα χρόνια το Λας Βέγκας και το Σιάτλ είναι φαβορί για να αποκτήσουν ομάδες στη λίγκα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα