back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Νέα Οδός»: Διάκριση «Winner» για το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

Διαβάστε επίσης

Tη διάκριση «Winner» για το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας που διαθέτει έλαβε η εταιρεία «Νέα Οδός». Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται στο σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, έχοντας ως κύριο σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών στους αυτοκινητοδρόμους μας σε απρόβλεπτες συνθήκες (καταστροφή από πυρκαγιά, ακραία καιρικά φαινόμενα, κρούσμα Covid-19 κλπ.).

Το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας της Νέας Οδού είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22301:2012 και η Νέα Οδός, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «είναι η πρώτη εταιρεία παραχώρησης που λαμβάνει τη σχετική πιστοποίηση, αποδεικνύοντας στην πράξη την πρωτοπορία της στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης και αντιμετώπισης κρίσεων».

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νέας Οδού/Κεντρικής Οδού Ροδιανός Αντωνακόπουλος, τονίζοντας ότι η ασφάλεια -τόσο των εργαζομένων όσο και των οδηγών- σε συνδυασμό πάντα με την παροχή του καλύτερου δυνατού επιπέδου ποιοτικών υπηρεσιών, συνιστά αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα από την οποία πηγάζουν πλήθος δράσεων. Η διάκριση αποτελεί για εμάς μία σημαντική αναγνώριση αυτής της στρατηγικής προσπάθειας, την οποία θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα