back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ανοίγει τις πύλες του, το 1st Tripoli Street Food Festival

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο Street Food Festival διοργανώνεται στην Τρίπολη από 17 – 19 Ιουνίου 2022, υπό την επιμέλεια της εταιρείας Soulfood Thessaloniki OE. H πλατεία Άρεως θα μεταμορφωθεί σ’ ένα «γευστικό» χωριό με κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, πολλή μουσική και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Στόχος της διοργάνωσης η τόνωση της αγοράς και η αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή.

«Η διοργάνωση του φεστιβάλ είναι μία πρόταση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καφεστιατόρων Αρκαδίας και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας και την τόνωση της αγοράς καθώς Παρασκευή και Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοικτά», λέει στον Αθήνα 9.84, ο δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης. «Πρόκειται για το πρώτο Street Food Festival, που διοργανώνεται στη Τρίπολη και θα είναι ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική πολλά δρώμενα, που οργανώνουμε για μικρούς και μεγάλους και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες μας».

«Καλούμε όλο το κόσμο να επισκεφθεί την εκδήλωση και ταυτοχρόνως να γνωρίσει τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της φύσης στην περιοχή μας. Θα είναι μια εκδήλωση με κέφι και χαρά και καλό φαγητό. Ήδη πολλοί συμπολίτες μας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους», επισημαίνει ο κ. Τζιούμης.

INFO

Ωράριο Εκδήλωσης

  • Παρασκευή 17/06 –> 18:00 – 00:00
  • Σάββατο 18/06–> 12:00 – 00:00
  • Κυριακή 19/06 –> 12:00 – 00:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα