12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

‘Eρευνα – Τουριστικός Προορισμός: Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Σε δυναμικούς ρυθμούς κινείται φέτος ο ελληνικός τουρισμός με την Αθήνα να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης από ξένους επισκέπτες.

Διεθνή έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας την προβάλλουν ως ιδανικό προορισμό διακοπών, όχι μόνο για την Ακρόπολη ή τα πολιτιστικά της μνημεία, αλλά και για τα υψηλά στάνταρ φιλοξενίας και τις εναλλακτικές προτάσεις στη νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Αθήνα 984  ανοίγει το φάκελο «Αθήνα – τουριστικός προορισμός». Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 από 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι ο σταθμός της πόλης δίνει το μικρόφωνο σε εκπροσώπους της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς που ενώνουν δυνάμεις και αναδεικνύουν την τουριστική εικόνα της Αθήνας.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων και εμπλεκόμενοι φορείς, μιλούν για το μεγάλο άλμα της πόλης φέτος το καλοκαίρι, τo στόχο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, τις επενδύσεις, το airbnb και για το rebranding της Αθήνας μετά την πανδημία.

Συντονιστείτε !!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα