back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας» για τους περσινούς κατόχους διαρκείας

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε η διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας» για τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες τους στην δεύτερη περίοδο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 (από την Παρασκευή 22 Ιουλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου).

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να αποφύγουν πιθανή αναμονή στο φυσικό σημείο πώλησης ή στο τηλεφωνικό κέντρο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία, ώστε να πιστοποιηθεί ότι πράγματι ανήκουν στην κατηγορία των περσινών κατόχων.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που θα βρει ΕΔΩ και να λάβει απάντηση στο e-mail που θα δηλώσει, με τον κωδικό που θα του επιτρέψει μόλις ανοίξει το σύστημα πώλησης να προχωρήσει στην αγορά του διαρκείας του. Η διαδικασία επιβεβαίωσης θα ολοκληρωθεί αυστηρά το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 14.00.

Προσοχή: Οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να αγοράσουν το διαρκείας τους από το φυσικό σημείο πώλησης ή τηλεφωνικά, δεν έχουν λόγο να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας».

Αύριο το σύστημα θα είναι κλειστό για τεχνικούς λόγους το βράδυ από τις 22:00 έως τις 02:00.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα