back to top
17.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

17.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές φοιτητών για τα προγράμματα του ΕΑΠ

Διαβάστε επίσης

Ξεκινούν οι εγγραφές φοιτητών στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του ιδρύματος, που προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΕΑΠ η διαδικασία εισδοχής νέων φοιτητριών και φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023 στα Προγράμματα που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για φοίτηση ξεκινά τις επόμενες ημέρες. Όλα τα Προγράμματα Σπουδών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «αποτελούν σύγχρονες και ελκυστικές επιλογές, εναρμονισμένες πλήρως με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες και απαιτητικές ανάγκες της σημερινής αγοράς εργασίας».

Η εκπαιδευτική διαδικασία, πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές, τόσο των Προπτυχιακών, όσο και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, να ρυθμίζουν με ευέλικτο τρόπο το χρόνο τους, σπουδάζοντας από το σπίτι τους, σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν βρίσκονται. Η παρακολούθηση των Προγραμμάτων Σπουδών, γίνεται σε ολιγομελή τμήματα και οι φοιτητές έχουν διαρκή αλληλεπίδραση και ανατροφοδότηση με τους Καθηγητές τους.

Συνολικά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει 8 Προπτυχιακά τρία εκ των οποίων είναι:

• Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός (ΙΣΠ)
• Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών (ΔΕΟ)
• Πληροφορική (ΠΛΗ)

Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΑΠ, μπορείτε να βρείτε στο www.eap.gr, επικοινωνώντας ηλεκτρονικά στο [email protected] ή καλώντας στο 2610 367600.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα