back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο4 του κόσμου

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε επίσημα στο Νο4 του κόσμου κι αυτή την εβδομάδα.

Σταθερός στο Νο4 ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αυτή την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα και μέχρι το Νο17 της κατάταξης δεν είχαμε αλλαγές με το δίδυμο Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ να παραμένουν στις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι περίπου τα μέσα Αυγούστου.

Ο Ράφα Ναδάλ τους ακολουθεί από το Νο3, με τον Ισπανό να βρίσκεται μπροστά από τον Τσιτσιπά, ενώ Κάσπερ Ρουντ και Κάρλος Αλκαράθ βρίσκονται πίσω από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ρουντ και Αλκαράθ, αλλά και Ρούμπλεφ είναι οι μοναδικοί παίκτες από το Top-10 που θα αγωνιστούν αυτή την εβδομάδα (Αμβούργο) με τους δύο πρώτους μάλιστα να έχουν να υπερασπιστούν από 250 βαθμούς (ο Νορβηγός για τον τίτλο πέρσι και ο Ισπανός για τον τίτλο στο Ούμαγκ πέρσι), υπό την απειλή του Νόβακ Τζόκοβιτς που παραμένει στο Νο7.

Σε περίπτωση που Ρουντ και Αλκαράθ δεν καταφέρουν να υπερασπιστούν τους βαθμούς τους στο Αμβούργο, τότε ο Σέρβος θα περάσει στο Νο5 του κόσμου την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο Νο8 είναι ο Ρούμπλεφ, ενώ την πρώτη 10άδα της κατάταξης στην ATP τη συμπληρώνουν οι Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Γιάνικ Σίνερ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα