back to top
19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στο Νο1 του τουρνουά του Σαν Χοσέ η Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στην ενεργό δράση και συγκεκριμένα στο Silicon Valley Classic, όπου θα βρεθεί στο Νο1 του ταμπλό καθώς στη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν θα συμμετάσχει καμία εκ των Ίγκα Σφιόντεκ και Ανέτ Κόνταβεϊτ.

Η Ελληνίδα τενίστρια και φιναλίστ του τουρνουά το 2018, μπορεί να είναι στην κορυφή του ταμπλό στη διοργάνωση, ωστόσο έχει από κάτω της σημαντικά ονόματα όπως τις Πάολα Μπαντόσα, Ονς Ζαμπέρ, Αρίνα Σαμπαλένκα, Ντανιέλ Κόλινς (κάτοχος), Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, αλλά και την περσινή φιναλίστ Ντάρια Κασάτκινα.

Οι δύο πρώτες wild cards πήγαν στις Μπιάνκα Αντρέσκου και Βίνους Γουίλιαμς, ενώ η 3η και τελευταία δόθηκε στη Ναόμι Οσάκα που επιστρέφει στα courts μετά από τον περασμένο Μάιο όπου και αγωνίστηκε στο Roland Garros, χάνοντας στον 1ο γύρο από την Αμάντα Ανισίμοβα.

Θυμίζουμε ότι στις δύο συμμετοχές της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά, η 26χρονη έχει καταφέρει να φτάσει στον τελικό στο ντεμπούτο της το 2018 χάνοντας από τη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου με 6-1, 6-0, ενώ το 2019 η πορεία της σταμάτησε στα ημιτελικά από την Κινέζα Σάισαϊ Ζένγκ με 7-6(5), 6-2.

Το τουρνουά στο Σαν Χοσέ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-7 Αυγούστου.

πηγή-tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα