back to top
30.1 C
Athens
Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2024

30.1 C
Athens
Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2024

Ολυμπιακός: Στη Χάιφα για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Διαβάστε επίσης

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινάει από τη Χάιφα με αντίπαλο την Μακάμπι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας (20:00, COSMOTE SPORT1HD) την Μακάμπι για τον δεύτερο γύρο του Champions League.

Ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι ξεκάθαρος. Να φτάσουν μέχρι το τέλος και να μπουν στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Το πρώτο εμπόδιο είναι η Μακάμπι, με τον Ολυμπιακό να θέλει να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης από το αποψινό ματς του κατάμεστου Sammy Ofer Stadium.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μελετήσει αρκετά τη Μακάμπι, ενώ είχε δώσει το παρών και στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισραήλ. Όπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, Ανδρούτος, Μπα και Χασάν βρίσκονται στα πιτς, με τους Γκονζάλο Άβιλα και Πιέρ Κούντε να τους αντικαθιστούν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Από τη μεριά του, ο κόουτς της Μακάμπι, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαχμούντ Τζάμπερ, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπερ Σεβά. Ο Μπαράκ Μπάκχαρ έβγαλε το… καπέλο στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως η ιστορία των ερυθρολεύκων μιλάει από μόνη της.

H UEFA όρισε άρχοντα του αγώνα τον Γερμανό Σάσα Στέγκεμαν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτερμαν και Μάρκο Αχμούλερ. Τέταρτος θα είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουτ, Λάβι, Μοχάμεντ, Αμπού Φανί, Ατζιλί, Χαζίζα, Ρουκαβίτσια.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα