back to top
30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Τ. Θεοδωρικάκος: Η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει με ταχύτατους ρυθμούς

Διαβάστε επίσης

Tη δέσμευση ότι η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει με ταχύτατους ρυθμούς παρείχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής, με αφορμή το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση των αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Απαντώντας στη κριτική της αντιπολίτευσης για ολιγωρία και ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού ο κ. Θεοδωρικάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για δημαγωγία, υποστηρίζοντας ότι έχει επιλεκτική μνήμη σε ο,τι αφορά τη αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. «Θέλετε να μπούμε σε διαδικασία συγκρίσεων; Τι έγινε επι δικών σας ημερών; Οι Ελληνες θυμούνται και έχουν κρίση» είπε χαρακτηριστικά.

Για την φωτιά στη Β.Ανατολική Αττική ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι υπήρξε ικανοποιητικός συντονισμός των αρμόδιων φορέων, εξαίροντας τους πυροσβέστες για την την μάχη που έδωσαν να μην χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή.

Σύμφωνα με τον υπουργό η διαδικασία εκκένωσης ήταν αποτελεσματική, λειτούργησε πλήρως το 112 και οι εκατοντάδες Έλληνες αστυνομικοί παρήγαγαν σπουδαίο έργο συνδρομής σε αυτή την εκκένωση. «Έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛΑΣ. Το πρόσωπο της αποτελεσματικότητας. Πόρτα – πόρτα βοηθώντας ανθρώπους, ηλικιωμένους, με κινητικά προβλήματα και ασθενείς – παιδιά στο Πεντέλης. Έδειξαν ότι αξίζουν την αγάπη και υποστήριξη της Ελληνικής κοινωνίας» είπε ο κ Θεοδωρικάκος.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα