back to top
31.3 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

31.3 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Κ. Τασούλας: Κάθε τετράμηνο η ενημέρωση για τα κονδυλία του Ταμείου Ανάκαμψης

Διαβάστε επίσης

Κάθε τετράμηνο θα γίνεται η ενημέρωση για την πορεία των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, μέσω της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, όπως είπε ο Κώστας Τασούλας, απαντώντας στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση ειδικής διακομματικής επιτροπής που θα ελέγχει την πορεία των κονδυλίων.

«Το θέμα δεν είναι διαδικαστικό είναι πολιτικό» αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, σημειώνοντας ότι κανείς δεν δίνει το δικαίωμα σε μια κυβέρνηση να αποφασίζει μόνη της για 70 δισεκατομμύρια που θα καθορίζουν το μέλλον της κοινωνίας και της Ελλάδος μέχρι το 2050.

Στη συζήτηση στην Ολομέλεια έγινε αναφορά και στη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για παρακολούθηση των προσωπικών του δεδομένων, με την Γραμματέα του κόμματος Ευαγγελία Λιακούλη να τονίζει ότι «είμαστε προβληματισμένοι καθώς αυτό αποκαλύφθηκε μέσω μιας ειδικής υπηρεσίας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».

«Και εμείς καταδικάζουμε αλλά δεν είδαμε το ΠΑΣΟΚ να λέει κάτι αντίστοιχο όταν τα ίδια γίνονταν στο ΚΚΕ» σχολίασε ο Θανάσης Παφίλης.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα