back to top
28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Ο Ολυμπιακός με πάθος για τη νίκη επί της Μακάμπι

Διαβάστε επίσης

Με τη δύναμη της έδρας και του κόσμου του στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και με διάθεση να μην «χαρίσει» τίποτε στη Μακάμπι Χάιφα, ο Ολυμπιακός ψάχνει το βράδυ της Τετάρτης τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της Τρίτης (26/7), ωστόσο είναι πολύ πιθανό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον προ εβδομάδος, πρώτο αγώνα στο Ισραήλ.

Στην άμυνα οι επιλογές δείχνουν πως θα είναι οι Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Παπέ Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, ενώ ο Εμβιλά θα είναι το «6άρι» στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει το 4-3-3, πιο πιθανό είναι να παίξουν μπροστά απ’ τον Γάλλο -ως εσωτερικοί χαφ- οι Μαντί Καμαρά και Κανέ, με τους Ζίνκερνάγκελ, Μασούρα στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίκαλ Ομπούκοβιτς και 4ο τον Τόμας Βάιντα.

Σέντρα στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 1HD.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα