back to top
24.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

24.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Μονομαχία» Γιάννη- Γιόκιτς απόψε στο Βελιγράδι

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα στην τελευταία φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνει απόψε η Εθνική μας στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία (21:00, Novasports Prime).

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι (από τα έξι συνολικά) αυτής της φάσης, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει μία από τις πιο δυνατές εθνικές παγκοσμίως, που έχει στη σύνθεσή της μεταξύ άλλων τον δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς και τον δύο φορές MVP του Final Four της Euroleague, Βασίλιε Μίσιτς.

Και η Ελλάδα θα έχει φυσικά τον δικό της αστέρα, τον επίσης δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα συγκεκριμένα ονόματα να δίνουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ακόμα μεγαλύτερη αίγλη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην πρώτη θέση (μαζί με τη Λετονία) του 9ου ομίλου, που έχει σχηματιστεί, μεταφέροντας από τα προηγούμενα παιχνίδια του 3 νίκες και 1 ήττα.

Αντίθετα, η Σερβία, που θα αγωνιστεί στην κατάμεστη Stark Arena από τουλάχιστον 18.000 φιλάθλους, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετράει αντίστοιχα σε τέσσερις αγώνες μόλις 1 νίκη.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα