back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πλεύρης: Δεν μπορεί μια επιστημονική έρευνα να γίνεται σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης

Διαβάστε επίσης

«Δεν μπορεί μια επιστημονική έρευνα να γίνεται σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης» τόνισε ο Θ. Πλεύρης, απαντώντας στις αιτιάσεις για την αύξηση των θανάτων από κορονοιό, σύμφωνα με τη μελέτη Λύτρα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας η μελέτη επισημαίνει ότι όταν κάποιος ασθενής φτάσει στην φάση διασωλήνωσης τότε υπάρχει αυξημένη πιθανότητα θανάτου, για αυτό η κυβέρνηση έδωσε αγώνα για την μάχη του εμβολιασμού, προκειμένου να μην υπάρξει βαριά νόσηση που θα οδηγήσει στην διασωλήνωση.

Στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του νωρίτερα από την Ολομέλεια ο Παύλος Πολάκης ο υπουργός Υγείας σχολίασε ότι «θα ανησυχούσε αν δεν τον καθύβριζε ο Παύλος Πολάκης» χαρακτηρίζοντας ντροπή τα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του συναδέφλου τους, όταν αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας minister death. Παράλληλα σχολίασε ότι χθες ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Α. Ξανθός άδειασε τον Παύλο Πολάκη και πως σήμερα Πολάκης και Ξανθός δεν βρέθηκαν μαζί στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Απέρριψε τις 3 τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ για την ΕΥΠ η κυβέρνηση

Απέρριψε τις 3 τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ για την ΕΥΠ η κυβέρνηση διά στόματος του υπουργού Υγείας, δεσμευόμενη ωστόσο ότι οι προτάσεις θα αποτελέσουν αντικείμενο της διαβούλευσης ενός συνολικού νομοσχεδίου για τη λειτουργιά της ΕΥΠ που θα φέρει προσεχώς η κυβέρνηση στη Βουλή.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα