back to top
18.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγο και το ενός έτους παιδί τους και αυτοκτόνησε

Διαβάστε επίσης

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ενός φρικτού διπλού εγκλήματος συζυγοκτονίας και παιδοκτονίας στην περιοχή Λεκάνη.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας 56 ετών, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 30χρονη σύζυγό και το βρέφος παιδί του, που έκλεινε, τις ημέρες αυτές τον πρώτο χρόνο ζωής και στην συνέχεια αυτοκτόνησε .

Ο άνδρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, βρισκόταν σε διάσταση με τη γεννημένη στη Γερμανία σύζυγό του, η οποία έμενε μαζί με το ενός έτους παιδί στο σπίτι συγγενικού προσώπου . Μέσα σε αυτό το σπίτι αυτό εκτυλίχθηκε το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος και αυτόχειρας τον τελευταίο καιρό είχε προστριβές με την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια του παιδιού .

Οι πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η γυναίκα σχεδίαζε να επιστρέψει στην πατρίδα της μαζί με το βρέφος κάτι που πιθανότατα πυροδότησε το δολοφονικό ξέσπασμα του 56χρονου.

Ο άνδρας μετέφερε τη γυναίκα και το παιδί σε ένα μαντρί που διατηρούσε και με μια κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε πρώτα την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια το παιδί.

Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Αντιδήμαρχος της περιοχής που αντιλήφθηκε την τραγωδία κάλεσε πριν από περίπου μια ώρα την αστυνομία που αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, ενώ στο σημείο έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα