back to top
17.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

17.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Νέα εντάλματα σύλληψης δρομολογεί η αστυνομία για την σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του 12 χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, με φερόμενους πρωταγωνιστές, τους προφυλακισμένους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, αλλά και την μητέρα του ανήλικου θύματος.

Το Σαββατοκύριακο συνελήφθησαν 3 άνδρες που φέρεται να συνευρέθηκαν ερωτικά επ αμοιβή με την ανήλικη και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες που επισύρουν έως και 10ετη κάθειρξη. Ένας εκ των συλληφθέντων – υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά – με απόφαση του αρμόδιου Υπουργού, Θάνου Πλεύρη, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Στο μεταξύ, 4εις συνολικά άνδρες 35,36,39 και 55 ετών εμφανίστηκαν αυτοβούλως το Σαββατοκύριακο στην αστυνομία. Κατέθεσαν ενόρκως ότι συνομίλησαν διαδικτυακά με το θύμα, χωρίς ωστόσο -όπως είπαν – να υπάρξει περαιτέρω επαφή ή συνάντηση.

Δέσμη μέτρων που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων – άμεση στήριξη στο Δήμο Μαλεβιζίου με 400 χιλιάδες ευρώ καθώς και την ταχύτατη καταβολή αποζημιώσεων 6000 ευρώ σε κάθε πλημμυροπαθή, ανακοίνωσε από το Ηράκλειο, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος την Κυριακή, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης, ενώ πραγματοποίησε σειρά συσκέψεων, με τοπικούς φορείς. Η φονική καταιγίδα στο νησί, άφησε πίσω της 2 νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές σε δημόσιες υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες, ενώ οι βροχοπτώσεις και οι ισχυροί βοριάδες στο νησί αναμένεται να διαρκέσουν έως την Τετάρτη.

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Νίκος Δένδιας προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.

Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας θα ενημερώσει τους ομολόγους του για την πρόσφατη υπογραφή του άκυρου και ανυπόστατου τουρκο λιβυκού μνημονίου συνεργασίας.

Σειρά τηλεφωνικών επαφών με Ευρωπαίους ομολόγους του θα έχει σήμερα, ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να τους ενημερώσει για το ασύλληπτο και απάνθρωπο περιστατικό των 92 μεταναστών που εντοπίστηκαν εντελώς γυμνοί στον Έβρο, αφού προηγουμένως είχαν προωθηθεί βιαίως από Τούρκους στρατοχωροφύλακες. Την Κυριακή ο κ Θεοδωρικάκος παρείχε λεπτομερή ενημέρωση στην Ευρωπαία Επίτροπο, Ίλαβ Γιόχανσον.

Νομοθετικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης μετά τη συνεδρίαση των επιτρόπων, την ερχόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο Στρασβούργο, προανήγγειλε μέσω τουίτερ η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Η απόφαση του ΟΠΕΚ για μείωση της παραγωγής πετρελαίου λήφθηκε ομόφωνα, για καθαρά οικονομικούς λόγους, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκηπας Χαλίντ μπιν Σαλμάν. Δήλωσε μάλιστα έκπληκτος από τις κατηγορίες ότι η χώρα του στηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμό κατά της Ουκρανίας.

Νέο τζακ ποτ στην κυριακάτικη κλήρωση του τζόκερ με αριθμούς 25, 28, 35, 37, 45 και τζόκερ το 8. Περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια ευρώ μεταφέρονται στην κλήρωση της Τρίτης.

Στην αθλητική επικαιρότητα..

Η 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στις οκτώ το βράδυ με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Στα σκορ της Κυριακής

ΑΕΚ – Ατρόμητος: 1 – 0

ΠΑΣ Γιάννενα – ΟΦΗ: 2 – 2

Λαμία – Παναθηναϊκός: 0 – 2

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: 0 – 0

Και ο καιρός…

Λίγες νεφώσεις σήμερα στην Αττική, πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Άνεμοι από βορειο ανατολικές διευθύνσεις τοπικά έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

16,4 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα