back to top
24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ηράκλειο: Το Σάββατο η απολογία της 38χρονης για την επίθεση με καυστικό υγρό

Διαβάστε επίσης

Νωρίς το πρωί και με ταχύτατες διαδικασίες οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Ηρακλείου η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της.

Η 38χρονη συνοδευόμενη από τον δεύτερο δικηγόρο της Μάνο Δρακωνάκη μεταφέρθηκε πολύ νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για λόγους ασφαλείας. Εισήλθε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, στο πλαίσιο πάντα των μέτρων ασφαλείας, και η διαδικασία που ακολούθησε στο γραφείο της Ανακρίτριας ήταν ταχύτατη. Η γυναίκα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για το Σάββατο προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ψύχραιμη και μπήκε στο γραφείο των δικαστικών αρχών με βήμα σταθερό.

Η 38χρονη παραδόθηκε στις αρχές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης καθώς καταζητούνταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Την παρέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αφού τη συνάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός Αστυνομικού Μεγάρου.

Πηγή: cretalive.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα