back to top
36.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

36.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Σήμερα η απολογία του 14χρονου που σκότωσε τον αδελφό του στη Μάνδρα

Διαβάστε επίσης

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 14χρονος από τη Μάνδρα, ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το 17χρονο αδερφό του.

Ο 14χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, καθώς και της οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

Ο εισαγγελέας ο οποίος μελέτησε τη δικογραφία έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας του ανήλικου για τον οποίο θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει τελέσει τα αδικήματα της παραμέλησης ανηλίκου και της οπλοκατοχής.

Ο πατέρας των δύο παιδιών είχε καταγγελθεί ότι κακοποιούσε σωματικά τον 14χρονο και τον 17χρονο, αλλά και τα άλλα 6 αδέρφια τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τον Ιούνιο του 2021, η οργάνωση είχε ενημερωθεί για οκτώ παιδιά μιας οικογένειας από τη Δυτική Αττική, που κακοποιούνταν από τον πατέρα τους και παραμελούνταν από τη μητέρα τους. Τότε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου, είχε γίνει αναφορά στην εισαγγελία.

Οκτώ μήνες μετά, στις 19 Απριλίου 2021, είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία, ανώνυμη κι αυτή όπως και η πρώτη, για σωματική κακοποίηση και παραμέληση των παιδιών, τα οποία δεν πήγαιναν σχολείο. Την επόμενη μέρα, το Χαμόγελο ενημέρωσε ξανά την εισαγγελία χωρίς όμως να γίνει κάτι, όπως φαίνεται.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα