back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο Οικονόμου απαντά στον Τσίπρα – Απόψε η συνέντευξη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Διαβάστε επίσης

Στην χθεσινή δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την προοπτική πολιτικής αλλαγής στις κάλπες απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Γιάννης Οικονόμου, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για την αποψινή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο του STAR  και στην οποία αναμένεται να επανέλθει στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Σύμφωνα με την δήλωση του Γιάννη Οικονόμου: «Οι άνθρωποι της εργασίας και της δημιουργίας γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση έχει καταφέρει, εν μέσω αλλεπάλληλων δομικών διεθνών κρίσεων, να προστατεύσει -στο μέτρο του εφικτού και καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες- την ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις της ακρίβειας στα αγαθά και την ενέργεια: με διαρκείς ενισχύσεις, με μείωση των φόρων, με αύξηση του βασικού μισθού, με βελτίωση της εργατικής νομοθεσίας, με μείωση της ανεργίας. Ο κ. Τσίπρας τα μόνα που “προσέφερε” στους πολίτες ήταν ψέματα, φόροι και περικοπές λόγω των ασυνάρτητων επιλογών του. Και σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει, πέρα από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες. Βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία και προσπαθεί να βυθίσει την χώρα στην αστάθεια και την ανέχεια για άλλη μια φορά, αναζητώντας απεγνωσμένα πολιτικό διέξοδο από το πολιτικό του τέλμα. Οι Έλληνες έχουν δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το προσωπείο του κ. Τσίπρα και δεν ξεχνούν».

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί ικανοποίηση για την επιτυχία των χθεσινών κινητοποιήσεων  κατά της ακρίβειας και μεταφράζουν την ενεργοποίηση της κοινωνίας ως αντίδραση απέναντι στην  κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημείωσε χθες ότι “ο λαός μπορεί να δώσει διέξοδο. Με την ενεργή παρουσία και φυσικά με την προοπτική μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής στις κάλπες που σύντομα θα στηθούν”. 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει απόψε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Star όπου αναμένεται να επανέλθει στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, καθώς θα είναι πρώτη δημόσια τοποθέτηση του μετά  τη δημοσιοποίηση της λίστας με 33 νέα πρόσωπα που φέρονται να έχουν παρακολουθηθεί από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, το όνομα της οποίας συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των 33 προσώπων -στόχων του Predator θα μεταβεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκο για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε σχέση με την παρακολούθησή της.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα