back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Γιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε

Διαβάστε επίσης

Νέες “φωτιές” στο πολιτικό σκηνικό έβαλαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα για το θέμα των υποκλοπών, με την αντιπολίτευση πλέον να πιέζει ασφυκτικά την κυβέρνηση και να ζητά απαντήσεις σε μια σειρά κρίσιμων ερωτημάτων.

«Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε» σχολίασε στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη διότι αντί να ρίξει άπλετο φως παντού, προτίμησε τη συσκότιση. ‘Έχουμε και μια εξεταστική επιτροπή η οποία δεν απάντησε σε τίποτα, αυτό λοιπόν δείχνει και το πως η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε», τόνισε.

«Αν η κυβέρνηση επιθυμούσε πραγματικά την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης, αυτό  θα είχε φανεί από την αρχή και στο πως χειρίστηκε την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη», πρόσθεσε.

Η κ. Γιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι υπάρχουν θεσμοί στην χώρα μας και υπάρχει και μια κοινωνία που σωστά ζητά θεσμικά να πέσει φως: «Η δικαιοσύνη έχει εθνικό χρέος να ερευνήσει όλες αυτές τις υποθέσεις και να φτάσει μέχρι τέλους».

«Ο πρόεδρος μας, όταν προέκυψε το θέμα πριν από 3 μήνες μήνες, κατέφυγε στην δικαιοσύνη και είναι ο μόνος δρόμος σε μια Δημοκρατία. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να δούμε που βρίσκεται όλη αυτή η υπόθεση, να ενημερωθούμε τι ενέργειες έχει κάνει η ελληνική δικαιοσύνη», επισήμανε  η κ. Γιαννακοπούλου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα