back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο Καπανδρίτι

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Καπανδριτίου, έως τις παραμονές των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η εταιρεία Νέα Οδός.

Όπως τονίζει η εταιρεία, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καπανδριτίου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Από την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, από τις 19:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει διαδοχικά, σε οκτώ τμήματα της περιοχής του Καπανδριτίου (35,2ο χλμ.), στένωση λωρίδων, κατά τη διάρκεια της οποίας και αναλόγως της έκτασης, θα πραγματοποιείται εναλλάξ ή αμφίδρομη κυκλοφορία. Σε περιπτώσεις εναλλάξ κυκλοφορίας, θα υπάρχει στο σημείο εξειδικευμένο προσωπικό για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο επέμβασης.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Η Νέα Οδός τονίζει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα