back to top
28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια οδυνηρή ήττα από την Βιλερμπάν και θέλουν να αντιδράσουν, προκειμένου να οδηγηθούν με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στο ντέρμπι της επόμενης Παρασκευής (30/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» έγινε μετ’ εμποδίων, καθώς ο Μουστάφα Φαλ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Η συμμετοχή του Γάλλου σέντερ θα κριθεί λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, αφού χθες συμμετείχε μόνο σε μέρος του προγράμματος, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Έλληνας διεθνής γκαρντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 7-7 αλλά πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς, θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο Βελιγράδι. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για μια θέση στο Final 4, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Χασάν Μάρτιν και Νίκολα Ιβάνοβιτς, ενώ το νέο μεγάλο απόκτημα της ομάδας, ο Φακούντο Καμπάτσο, ταξίδεψε με την αποστολή αλλά δεν έχει ακόμη δηλωθεί.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μικέλε Ρόσι (Ιταλία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

Τζάμπολ στις 21.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα