back to top
28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Το Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα και η λίμνη των Χριστουγέννων

Διαβάστε επίσης

Στολισμένες οι πόλεις τα Χριστούγεννα, δεν σταματούν να προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να απολαύσει το πνεύμα των ημερών.

Η Λάρισα, η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, έχει φορέσει τα γιορτινά της και προσελκύει κατά την εορταστική περίοδο χιλιάδες επισκέπτες, με αφορμή το χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών», διατηρώντας παράλληλα και μια μεγάλη βεντάλια επιλογών σε πολιτισμό και διασκέδαση.

Στο 64ων στρεμμάτων Πάρκο του Αλκαζάρ, κάτω από το λόφο του Φρουρίου δίπλα στον Πηνειό ποταμό, έχει διαμορφωθεί το Θεματικό «Πάρκο των Ευχών», που υποδέχεται αυτές τις ημέρες μικρούς και μεγάλους και προσφέρει μία αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Face painting, δραστηριότητες, ανιματέρ, παγοδρόμιο, παιγνίδια λούνα πάρκ και η φωτισμένη γέφυρα με το χριστουγεννιάτικο δένδρο μέσα στην λίμνη συνθέτουν το Πάρκο των Ευχών.

«Η Λάρισα έπρεπε να στραφεί στην κατεύθυνση λεγόμενου αστικού τουρισμού ή τουρισμού πόλεων, στο λεγόμενο city break», είπε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους περιορισμούς που έφερε η πανδημία, σε όλο το εγχείρημα της εξωστρέφειας, τονίζοντας πως «η προσπάθεια ξεκίνησε τη διετία 2017 – 2018, ανακόπηκε από την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα και φέτος επανήλθαμε, όπως φαίνεται, δυναμικά με στόχο η πόλη να λάβει το μερίδιο που της αναλογεί ως το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Κεντρικής Ελλάδας και πρωτεύουσα της περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία ούτως ή άλλως αποτελεί προορισμό για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Λαρισαίων μίλησε για το σύνολο των επιλογών που έχει όποιος θελήσει να επισκεφθεί την πόλη της Λάρισας, λέγοντας πως για τους επισκέπτες, την περίοδο των εορτών, είναι μια «ιδανική επιλογή».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα