back to top
32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1: Σταθερά στην κορυφή οι “κανονιέρηδες”

Διαβάστε επίσης

Η Άρσεναλ επικράτησε με ανατροπή της Γουέστ Χαμ (3-1) στο ντέρμπι του Λονδίνου και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League.

Εκεί όπου σταμάτησε πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος συνέχισε η Άρσεναλ στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση. Στο ντέρμπι του Λονδίνου, κόντρα στην Γουέστ Χαμ (3-1), οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Σαΐντ Μπενραχμά στο 27’, αλλά εξακολούθησαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν τους… κανονιοβολισμούς.

Ο Σάκα στο 53’, ο Μαρτινέλι στο 59’ και ο Ενκετιά στο 69’, μετέτρεψαν μέσα σε ένα τέταρτο το 0-1 σε 3-1 και η Άρσεναλ πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη στην Premier League. Έτσι, εδραίωσε την παρουσία της στην κορυφή, καθώς έφθασε στους 40 βαθμούς σε 15 ματς. Επτά περισσότερους από την Νιούκαστλ (σε 16 παιχνίδια) και οκτώ από την Μάντσεστερ Σίτι (σε 14 παιχνίδια)

Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, πλήρωσε για μια ακόμα φορά τις αδυναμίες της στην άμυνα, υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της και παραμένει μόλις έναν πόντο πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα