back to top
26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Σάνια Μίρζα: Αποχωρεί μετά το τουρνουά στο Ντουμπάι

Διαβάστε επίσης

Η Σάνια Μίρζα, η Ινδή πρώην Νο1 του κόσμου στο διπλό, είπε ότι θα αποσυρθεί από το επαγγελματικό τένις σε ηλικία 36 ετών μετά το τουρνουά του Ντουμπάι τον επόμενο μήνα.

Η Μίρζα, που θεωρείται η μεγαλύτερη τενίστρια της χώρας της, έχει κερδίσει έξι τίτλους στο διπλό Grand Slam και θα αγωνιστεί αυτόν τον μήνα στο Australian Open, όπου κατέκτησε το στέμμα του διπλού γυναικών το 2016.

Η Μίρζα, η οποία αντιμετώπιζε έναν παρατεταμένο τραυματισμό στη γάμπα, είχε αρχικά προγραμματίσει να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν του 2022.

Έγινε η πρώτη Ινδή που κέρδισε έναν τίτλο στο WTA tour, στη γενέτειρά της στο Χιντεραμπάτ το 2005. «Έσπασε» στην πρώτη 30άδα μέχρι το 2007 και έφτασε στην υψηλή κατάταξη της καριέρας της στο νούμερο 27 του κόσμου.

Η Μίρζα θα αγωνιστεί μαζί με την Άννα Ντανίλινα από το Καζακστάν στο Australian Open, που ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου, πριν αποχαιρετήσει το άθλημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου κατοικεί για περισσότερο από μια δεκαετία με τον σύζυγό της, τον πρώην παίκτη του κρίκετ του Πακιστάν, Σοάιμπ Μαλίκ.

«Έγινα επαγγελματίας το 2003. Οι προτεραιότητες αλλάζουν και τώρα προτεραιότητά μου δεν είναι να πιέζω το σώμα μου στα άκρα κάθε μέρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα