back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Untold φιλμ Φεστιβάλ: Ο «Πύραυλος» του Στέφανου Σιταρά κέρδισε το βραβείο κοινού

Διαβάστε επίσης

Η 1η edition του Untold φιλμ Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών ολοκληρώθηκε. Από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου παρέλασαν από την οθόνη του κινηματογράφου Τριανόν 8 ταινίες μεγάλου μήκους και ένα σετ ταινιών μικρού μήκους.

Δημιουργοί φρέσκου ελληνικού σινεμά βρέθηκαν στο Τριανόν για να παρουσιάσουν τις ταινίες τους και να συμμετέχουν κατόπιν στα QnA που πραγματοποιήθηκαν με συντονιστή τον Γιάννη Καντέα-Παπαδόπουλο, επιμελητή του προγράμματος των ταινιών.

Η επιτυχία του πρώτου αυτού, και μοναδικού στην Αθήνα, φεστιβάλ αμιγώς ελληνικών ταινιών, ξάφνιασε ευχάριστα τόσο τους ανθρώπους του Τριανόν, όσο και τους ίδιους τους δημιουργούς. 9 υπέροχες προβολές με τη ζεστασιά του κοινού να κυριαρχεί και να μας υπενθυμίζει την αξία της συλλογικής απόλαυσης όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό.

Μετά από κάθε προβολή διεξήχθη ψηφοφορία κοινού στις κάλπες που στήθηκαν ακριβώς έξω από την αίθουσα.

Ο κόσμος πραγματικά ενθουσιασμένος συνέβαλε με τεράστια προθυμία σε αυτή τη διαδικασία, η οποία τελικώς έβγαλε νικήτρια την ταινία Πύραυλος του Στέφανου Σιταρά, που προβλήθηκε την Τρίτη 31/1 σε μία αίθουσα κυριολεκτικά τίγκα.

Χαρακτηριστικό δε της υψηλής ποιότητας προγράμματος, με εισιτηριακούς και ποιοτικούς όρους είναι αφενός η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και αφετέρου το ότι όλες οι ταινίες συγκέντρωσαν πολύ υψηλές βαθμολογίες από το κοινό.

Πραγματικά η επιτυχία της πρώτης edition του Untold φιλμ Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών και η αγάπη με την οποία ανταποκρίθηκε όλος ο κινηματογραφόκοσμος, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε στο μέλλον, να σχεδιάσουμε με όρεξη το επόμενο untold και να ανυπομονούμε για τη διοργάνωσή του.

Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι χτίζουμε έναν θεσμό, συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, με κινητήρια δύναμη τον έρωτά μας για αυτό που κάνουμε, την αγάπη για το σινεμά.

Λινκς
Untold επίσημο site: http://untold.gr/

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα