back to top
30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Ντέρμπι τίτλου Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League

Διαβάστε επίσης

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι συναντιούνται για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα της Premier League, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα (21:30-Novasports), στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική. Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 19 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε προκειμένου να διεξαχθεί στις 20/10 η αναμέρηση Άρσεναλ-Αϊντχόφεν για το Europa League, που δεν είχε διεξαχθεί, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ διανύει μια μικρή περίοδο αγωνιστικής πτώσης καθώς έρχεται από 2ο διαδοχικό στραβοπάτημα και νιώθει «καυτή» την ανάσα της Σίτι. Έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Μπρέντφορντ το Σάββατο, με αποτέλεσμα οι «πολίτες», που επικράτησαν εύκολα 3-1 της Άστον Βίλα στο Μάντσεστερ, να πλησιάσουν στο -3 έστω και με ματς περισσότερο.

Στα αγωνιστικά όλοι επικεντρώνονται στο αν θα προλάβει ο Χάαλαντ από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι να αγωνιστεί, καθώς ο Νορβηγός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Άστον Βίλα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα