back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος για την αναμέτρηση με την Αρμάνι

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο, έχοντας πολλαπλές απουσίες αλλά και για πρώτη φορά τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα μετά την ήττα από τη Βαλένθια, αλλά μέσα σε αυτές τις 13 μέρες έχουν αλλάξει πάρα πολλά στο στρατόπεδό τους. Ο Παναθηναϊκός απέτυχε στο Κύπελλο, ηττήθηκε εύκολα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, κάτι που έφερε την οριστική απομάκρυνση του Ράντονιτς και την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη στη θέση του.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, NovaSports Prime) έχοντας για πρώτη φορά τον πρώην προπονητή του Λαυρίου στον πάγκο του, στοχεύοντας να επιστρέψει στις νίκες και να ανακτήσει σιγά σιγά τη χαμένη του ψυχολογία, έτσι ώστε να ξεκινήσει να προετοιμάζεται από τώρα για τον μόνο εναπομείναντα στόχο, αυτόν της Basket League.

Παρόλα αυτά, δεν θα είναι εύκολη βραδιά για την ομάδα του Χρήστο Σερέλη. Πέρα από την προφανή κούραση, σωματική και ψυχολογική, που σίγουρα θα υπάρχει στην ομάδα μετά το απαιτητικό Final 8 του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο παρκέ του «Mediolanum Forum» με πολύ μεγάλο αριθμό απουσιών. Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Καλαϊτζάκη, ο Μποχωρίδης, ο Γκουντάιτις και ο Αγραβάνης δεν βρίσκονται στην Ιταλία και τα δεδομένα της αναμέτρησης γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα