back to top
36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ο Αντετοκούνμπο σκορπώντας γέλιο, έκανε trash talking σε Ντόντσιτς, Γιόκιτς, Ντουράντ και Λεμπρόν

Διαβάστε επίσης

Καλεσμένος στο Daily Show της Νέας Υόρκης ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καλεσμένος του γνωστού κωμικού Χασάν Μινάι και κάποια στιγμή “υποχρεώθηκε” να φορέσει την μάσκα του… κακού παιδιού και να κάνει trash talking για τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Γιάννης αφού μίλησε στην αρχή για την οικογένειά του, το ίδρυμα στη μνήμη του πατέρα του και αφού δοκίμασε αμερικανικές και ασιατικές λιχουδιές, ο Greek Freak κλήθηκε από τον παρουσιαστεί να παίξει έναν… δύσκολο ρόλο: να διαβάσει ατάκες trash talking που είχε γράψει ο παρουσιαστής για εκείνον.

Ο ηγέτης των Μπακς πήρε το πιο επιθετικό ύφος που μπορούσε και διάβασε τις ατάκες, αλλά στο τέλος κάθε πρότασης δεν έκρυβε τον θαυμασμό του για τους μεγάλους ανταγωνιστές του. Μάλιστα, για τον Λεμπρόν Τζέιμς δεν άντεξε καν να πει κακά λόγια, παρά μόνο να δείξει την εκτίμηση και τον θαυμασμό του.

Οι ατάκες που κλήθηκε να πει:

Για τον Ντόντσιτς: «Άκου Λούκα, παρότι έχεις στην ομάδα σου τον Κάιρι, έρχομαι πάνω σας! Έχεις χοντρά χέρια και αστραγάλους. Μοιάζεις περισσότερο με τύπο από την Αλαμπάμα παρά από τη Σλοβενία».

Για τον Γιόκιτς: «Τζόκερ, πώς θα φτάσεις ως τους τελικούς όταν μοιάζεις να μπορείς να πας με το ζόρι ως το… drivethrough των Burger King; Μοιάζεις περισσότερο με πορτιέρη σε μπαρ».

Για τον Ντουράντ: «Συνεχίζεις να πηγαίνεις σε super teams για να κερδίσεις έναν τίτλο. Τι θα έλεγες να έρθεις να σου δείξω πώς είναι να… κουβαλάς τη δική σου ομάδα;».
Για τον Λεμπρόν: «Λεμπρόν αγαπάω το παιχνίδι σου, έσπασες το ρεκόρ πόντων, είσαι ένα παράδειγμα για όλους».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα