back to top
35.9 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

35.9 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Η ΑΕΚ με Λιμόζ για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λιμόζ στη Γαλλία για το Basketball Champions League, με στόχο να πετύχει ακόμη μία νίκη, με την οποία θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Στη Γαλλία απέναντι στη Λιμόζ δοκιμάζεται η ΑΕΚ απόψε στις 21:30-COSMOTE Sport 4. Με νίκη στον αγώνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16», οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν άλμα πρόκρισης, σκαρφαλώνοντας στο 3-1.

Ο Ηλίας Καντζούρης θα έχει στη διάθεσή του τον Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ μετά το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα, ντεμπούτο στην Ευρώπη θα κάνουν και οι Μπρίντον Λεμάρ και Πιέρ Οριόλα. Την αποστολή της ομάδας ακολούθησε ο Μάκης Αγγελόπουλος, αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας, που έσπευσαν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια, ενώ ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ.

Σε καλή κατάσταση είναι και η γαλλική ομάδα, η οποία επικράτησε 82-76 της Νανσί. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε κάποιο από τα προηγούμενα παιχνίδια της στη διοργάνωση, και θα χρειαστεί μόνο θετικά αποτελέσματα και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα