back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γεωργιάδης: Υποκριτική η έκφραση πόνου του Τσίπρα για τα Τέμπη

Διαβάστε επίσης

Την άποψη ότι η έκφραση πόνου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το δυστύχημα των Τεμπών, είναι υποκριτική, εξέφρασε στην κυρίως ομιλία του στη Βουλή,ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τελικά η κάλπη σας νοιάζει», είπε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι όλη αυτή η αγωνία που εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι για να εργαλειοποιήσει το δυστύχημα και για να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς. «Δεν μπορείτε να πονάτε επιλεκτικά για τους νεκρούς», τόνισε, θυμίζοντας παράλληλα ότι δεν έγινε καμία πορεία για τους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα.

Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το σύνθημα κατά της αξιολόγησης που ακούστηκε σε πορείες για τα Τέμπη, είπε ότι «αν κάτι μας δείχνει αυτό το δυστύχημα, είναι ότι χρειάζεται περισσότερη αξιολόγηση στο Δημόσιο».

Αναφορά έκανε ο υπουργός σε μια ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με την οποία αποχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς από το έργο του Ελληνικού. «Ο άνθρωπος χαίρεται γιατί νομίζει ότι σταμάτησε το έργο, όταν ως project πάει πολύ καλά», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντας ότι αυτό που έγινε είναι ότι Πειραιώς δεν θα αγοράσει κάποια γραφεία στο Ελληνικό λόγω της αύξησης των υλικών αλλά και λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει και που έκανε τη LAMDA να πουλάει πιο ακριβά. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε τετραγωνικό για πούλημα, εκτός από ρετιρέ του πύργου» σημείωσε, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στα κόμματα να αφήσουν αυτό το εθνικό, όπως το χαρακτήρισε,  project έξω από την κονίστρα των εκλογών.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα