back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ρεύμα ανόδου, λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Άλλες τέσσερις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Αθήνα και Ζάκυνθο, εκτός από εκείνη στο εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή, ετοίμαζαν οι Πακιστανοί συλληφθέντες και οι εγκέφαλοι του κυκλώματος που τους καθοδηγούσαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία επικαλούνται επικοινωνίες των συλληφθέντων, υπήρχαν σχέδια για τοποθετήσεις εκρηκτικών με στόχους επιχειρηματίες με δραστηριότητες στο Ισραήλ, ακόμα και για τυφλές ανθρωποκτονίες στη νησιωτική Ελλάδα.

Ψηλά στην προεκλογική ατζέντα το μεταναστευτικό και η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο. “Αντιρρήσεις έχουν μόνο όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να είσαι στα εξωτερικά σύνορα της ευρωπαϊκής ένωσης” τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Υπογράμμισε ότι το έργο θα κατασκευαστεί σε κάθε περίπτωση, ακόμα και από εθνικούς πόρους.

«Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σημαίνει ότι θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από την Αγία Παρασκευή. Σήμερα στις 11 το πρωί, επισκέπτεται το εμπορικό Κέντρο της Ελευσίνας.

“Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές είναι: ή ένα κράτος λάφυρο στα χέρια του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη ή ένα κράτος εγγυητής του δημοσίου συμφέροντος” τόνισε από τις Σέρρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Κατηγόρησε δε, για επικοινωνιακά παιχνίδια όσους ισχυρίζονται ότι θα επιλέξει εκείνος τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως όταν υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας, οι συγκλίσεις είναι και στα πρόσωπα, ιδιαίτερα του πρωθυπουργού, που πρέπει να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Χωρίς δρομολόγια του Μετρό σήμερα το τμήμα Δημοτικό Θέατρο – Νίκαια, λόγω εργασιών αναβάθμισης. Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή 900, με αφετηρία στην πλατεία Καραϊσκάκη, στον Πειραιά.

Τη στάση ΣΕΦ θα έχει τερματικό σταθμό από τις 9 το πρωί ως τις 12 και μισή το μεσημέρι η γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά» λόγω αγώνα δρόμου στον Πειραιά, αφιερωμένου στην υγεία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 9 και μισή το πρωί ως τη μία και μισή μετά το μεσημέρι σε δρόμους των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα Attica Race.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως τις δύο μετά το μεσημέρι, σε τμήματα της Λεωφόρου ΝΑΤΟ και της οδού Γενοκτονίας, στον Ασπρόπυργο, λόγω ελεγχόμενων εκρήξεων για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου.

Συνεχίζονται και σήμερα από τις 10 το πρωί ως τις δύο μετά το μεσημέρι οι ξεναγήσεις στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, στο πλαίσιο της δράσης του Open House Athens. Για μία ξενάγηση στον θαυμαστό κόσμο του Κόντογλου και του Γουναρόπουλου μιλά ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και μια συμβολική κίνηση, ενδεικτική της ανοικτής και άμεσης σχέσης του Δήμου με την πόλη.

Στην αθλητική επικαιρότητα για την 2η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ παίζουν: Στις 6: Παναθηναϊκός – Βόλος. Επτά και μισή: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ και στις 9: Ολυμπιακός – Άρης.

Στα χθεσινά αποτελέσματα των Play Out: Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1. Παναιτωλικός- Λαμία 1-3. ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1 και Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης: 1-0

Και ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Αττική. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα