back to top
17.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

17.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου με 40 μαθητές επιβάτες χωρίς άδεια οδήγησης

Διαβάστε επίσης

Οδηγός λεωφορείου που είχε συλληφθεί προ ημερών να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι να οδηγεί και πάλι το λεωφορείο με επιβάτες 40 μαθητές.

Ειδικότερα, ο 66χρονος οδηγός εντοπίστηκε έξω από σχολικό συγκρότημα στα Καλύβια Αττικής να οδηγεί το λεωφορείο ιδιοκτησίας του και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στη συνέχεια, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, οι μαθητές αποβιβάστηκαν και το δρομολόγιο επιστροφής τους πραγματοποιήθηκε από άλλα λεωφορεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τον έλεγχο της Τροχαίας διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, έπειτα από παράβαση που του είχε βεβαιωθεί και είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση.

Επισημαίνεται ότι ο 66χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημήτρης Πέρρος

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα