back to top
28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Φ. Πιπιλή: Η μάχη των μαχών είναι την πρώτη Κυριακή

Διαβάστε επίσης

Για τη σημασία της πρώτης κάλπης, τη ρύθμιση- μπλόκο για το κόμμα Κασιδιάρη και τη στάση που κράτησε η Αξιωματική αντιπολίτευση, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον Νίκο Καρούτζο, η βουλευτής της Α’ Αθηνών της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

«Πεποίθησή μου είναι ότι, η ΝΔ θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία τη 2η Κυριακή, αλλά αυτό που πρέπει να επισημάνουμε σε όσους πολίτες θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ, είναι να πάνε οπωσδήποτε να ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή. Η μάχη των μαχών είναι την πρώτη Κυριακή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη ρύθμιση – μπλόκο για το κόμμα Κασιδιάρη, η Φωτεινή Πιπιλή υπογράμμισε ότι «καμία νομοθεσία δεν απαγορεύει σε κανέναν πολίτη να είναι ακροδεξιός ή ακροαριστερός. Στη συγκεριμένη περίπτωση δεν αποκλείεται λόγω ιδεολογικής εκτροπής, αλλά λόγω του δημοκρατικού μας πολιτεύματος που δεν επιτέπει να μπει πάλι στην βουλή ένα κόμμα που προέρχεται απο εγκληματίες».

Σχολιάζοντας τη στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ η κ Πιπιλή τόνισε πως ο κύριος Τσίπρας προσωπικά και το κόμμα του κράτησαν αυτή τη στάση και καταψήφισαν στην ουσία την προσπάθεια αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής, (με το καινούριο όνομα) από τη βουλή, προκειμένου να έχει κέρδος το κόμμα του από τους ψηφοφόρους της Χ.Α.

«Υπάρχει και ένας κόσμος που ψηφίζει με σκεπτικό εχθροπάθειας για το οποιοδήποτε κυβερνητικό κόμμα, οπότε μπορεί να γίνουν από τους πολίτες τέτοιου είδους προσεγγίσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν προσπαθεί με κάθε τρόπο, να μην μπορέσει η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη τη δεύτερη Κυριακή».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα