back to top
16.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα με κακοκαιρία

Διαβάστε επίσης

Με άστατο καιρό θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα καθώς, τις επόμενες ώρες, αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα και με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά κεντρικά και βόρεια όπως επίσης και προς το δυτικό και βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές συννεφιές. Ισχυρός νοτιάς θα επικρατήσει μέσα στο Αιγαίο, με τον υδράργυρο να προσεγγίζει το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, ενώ θα είναι μέτριας έντασης. Στο κέντρο της πόλης η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι που θα εκδηλωθούν στον Θερμαϊκό δεν προβληματίζουν ενώ ο υδράργυρος αναμένεται να προσεγγίσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ (16/4)

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη δυτική και κατά τόπους στη βόρεια χώρα από σήμερα Κυριακή (16-04-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (17-04-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ενισχυμένους ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτικότερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Σήμερα Κυριακή (16-04-2023)

α) από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τη νύχτα τα φαινόμενα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα εξασθενήσουν.

Β. Αύριο Δευτέρα (17-04-2023)

α) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, στη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική Στερεά.
β) μέχρι το απόγευμα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα