back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Βόλεϊ-Α1 γυναικών: Break στο… break η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Με break στο… break απάντησε η ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό και, πλέον, οι δύο ομάδες θα «λύσουν τις διαφορές τους» σε τρίτο ματς που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στο «Απόστολος Κόντος».

Μετά από ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό της Α1 γυναικών, που διεξήχθη στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» στο Μαρούσι, η Ένωση επικράτησε με ανατροπή, 3-1 σετ, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και, πλέον, η ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό θα γίνει γνωστή την ερχόμενη Τετάρτη (26/04).

Οι «πράσινες» που είχαν «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας της ΑΕΚ, είχαν την μεγάλη ευκαιρία να κάνουν απόψε το 2-0 και να προκριθούν στους τελικούς. Πήραν το πρώτο σετ με 27-25, αλλά η συνέχεια ανήκε στις φιλοξενούμενες, που ισοφάρισαν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο (26-24).

Το τρίτο και τέταρτο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τις «κιτρινόμαυρες» ν΄ αποδεικνύονται πιο ψύχραιμες στα καθοριστικά σημεία τους και με 25-23, 25-23 πανηγύρισαν το μεγάλο «διπλό», που τις διατήρησε «ζωντανές» στη μάχη για την κατάκτηση του νταμπλ.

Με τη νίκη της η ΑΕΚ έκανε το 4-1 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό από την έναρξη της σεζόν, με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και μία στον τελικό Κυπέλλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα