back to top
18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Γκάβι μένει στην Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Πολλά ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό για το μέλλον του Γκάβι και για προσέγγιση από την πλευρά της Τσέλσι, καθώς αν δεν μπορούσε να εγγραφεί μέχρι τον Ιούνιο στην Μπαρτσελόνα θα έμενε ελεύθερος, και αυτό έχει κάνει αρκετούς συλλόγους να στρέψουν την προσοχή τους σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο Τσάβι πάντως δεν ανησυχεί για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και μίλησε κατ΄ ιδίαν μαζί του για να μάθει από πρώτο χέρι τις προθέσεις του. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ήθελε να καθησυχάσει τον ποδοσφαιριστή του και να μάθει πώς βιώνει την αβεβαιότητα λόγω αυτής της κατάστασης. Όπως προέκυψε, πρόθεση του Γκάβι είναι να μείνει στην «Μπάρτσα» για πολλά χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τον ρόλο του στην ομάδα και το μόνο που του ενδιαφέρει είναι να επιλυθεί το θέμα του και να διορθωθεί η κατάστασή του.

Ο Τσάβι, από την πλευρά του, επέμεινε ότι τον θεωρεί βασικό κομμάτι του παρόντος και του μέλλοντος της ομάδας, εκφραζόμενος με θερμά λόγια. Επίσης, ανέφερε ότι δεν θα είναι πουθενά καλύτερα από την Μπαρτσελόνα και ότι δεν μπορεί να φανταστεί μια μεσαία γραμμή χωρίς αυτόν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα