back to top
25.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

25.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα 0-2 τον Βόλο

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 εκτός έδρας του Βόλου σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με τον Ιωαννίδη να χτυπάει με το καλημέρα στην επανάληψη και τον ερχόμενο από τον πάγκο Σπόραρ να κάνει το 2-0, ο Παναθηναϊκός πέρασε από τον Βόλο, ανέβηκε στο +3 και… περιμένει την ΑΕΚ στον «τελικό»!

Στο 34ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κατέγραψε διπλή χαμένη ευκαιρία για το 0-1… Από κόρνερ του Τσέριν, η μπάλα έμεινε στη μικρή περιοχή, με τον Ιωαννίδη να σουτάρει, τη μπάλα να φτάνει μετά από κόντρες στον Βέρμπιτς που έκανε το γυριστό σουτ, για να μπλοκάρει ο Κότνικ!

Στο 41’, μετά από γέμισμα του Παλάσιος από δεξιά, ο Άλχο πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα η οποία προοριζόταν για τον Βέρμπιτς, στο δεύτερο δοκάρι.

Ο Κώτσιρας είδε την κίνηση του Μαντσίνι που γύρισε υπέροχα τη μπάλα προς τον Ιωαννίδη στο δεύτερο δοκάρι, με τον… λευκό Ολισαντέμπε να πλασάρει στα δίχτυα στο 46’ (0-1).

Δύο λεπτά αργότερα ο Παλάσιος έστρωσε στον Βέρμπιτς που σούταρε άουτ, με τους πράσινους να διπλασιάζουν τα τέρματά τους στο 65’ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, που κατέληξε με τον Μαντσίνι να βγάζει τη δεύτερη ασίστ με σέντρα προς τον Σπόραρ, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Κότνικ (0-2).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο Πίρινεν Σιέλης Λούνα, Τσοκάνης (46’ λ. τρ. Μπαριέντος) Μεταξάς (82’ Οικονομόπουλος) Γκάγκι (67’ Αρούνα Σι), Τσιρίνος (67’ Πιρές) Ντέλετιτς (79’ Καρτάλης) Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας Σάρλια Μάγκνουσον Χουάνκαρ (74’ Πούχατς), Τσέριν (68’ Τσοκάι) Ρούμπεν, Παλάσιος (60’ Μπερνάρ) Βέρμπιτς (69’ Κλεϊνχέισλερ) Μαντσίνι – Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα